PAROVI – Pojavio se Cucin ljubavnik: Priznaću dete, ali neću da je ženim!

600
SHARE

Ivona Negovanović Cuca

SKANDAL – Atraktivna pevačica i navodna ljubavnica Šabana Šaulića je nedavno u rijaliti-programu “Parovi” priznala da je trudna.

Mnogi su pomislili da je Šaban Šaulić otac deteta, a sada se povodom toga oglasio još jedan  potencijalni otac deteta.

Kako su mediji objavili, Cuca je imala vezu i sa Robertom Čokanom koji je na ovu temu rekao:

– Imam svoju porodicu i suprugu koju mnogo volim i od koje se ne bih razveo. Moja žena i deca, koji žive u Beču, su mi najbitniji, a Cuca je nešto drugo.

– Nisam siguran da je ona trudna, ali iako jeste, onda postoji mogućnost da je dete moje jer smo imali seksualni odnos pre Cucinog učešća u “Parovima”. Koristili smo zaštitu. ali uvek može da se omakne. Ako se ispostavi da je u drugom stanju i da je dete moje, neću je terati da abortira i što se mene tiče, može da ga rodi.

– Nikada se ne bih oženio njom, imam svoju porodicu i suprugu koju mnogo volim i od koje se ne bih razveo. Moja žena i deca, koji žive u Beču, su mi najbitniji, a Cuca je nešto drugo. Ne mogu da garantujem da je dete moje. Možda se Cuca viđa i s nekim drugim ljudima, nikad se ne zna, ali saznaćemo. Nikada mi je nije pričala o Šabanu, niti je meni Šaban o njoj. Cveće sam joj poslao jer je u “bubicu” govorila da me pozdravlja i voli. Siguran sam da se obraćala meni jer znam našu zajedničku šifru – zaključio je on.

PAROVI – Cuca završila samo osnovnu školu!

loading...