PAROVI -Mimi Oro: Nisam priznala da se bavim elitnom prostitucijom!

699
SHARE

mimi-oro

SKANDAL – Poznati Milomir Marić je ušao u kuću “Parova” kako bi popričao sa ukućanima.

Marić se u razgovoru sa atraktivnom starletom, Mimi Oro  osvrnuo na priču medija koja povezuje starletu sa elitnom prostitucijim.

– Znate koliko sam ja izjava dala po novinama. Ja sam jedino napisala jednu poruku na fejsbuku, ali ništa rekla nisam. Nisam platila kaznu nikakvu, u životu nisam priznala to što su me pitali. Devojke koje su se bavile tim su platile kaznu, ja dinara nisam dala – rekla je Maca a Marić ju je zatim pitao da li je priznala u policiji.

– Šta imam da priznam? To su takve glupostu. Ja ništa nisam priznala niti bi priznala da se bavim tim, ali ne bavim se. Ako se ikada desi nešto sa tim stvarima, bićete svi obavešteni.

Starleti nije bilo prijatno da razgovara na ovu temu, ali Marić je bio uporan da sazna šta je Mimi Oro rekla inspektorima i da li je iznenađena što su je uhapsili.

Inspektoru sam rekla suštinu ali mislim da su poverljive stvari što se tiče policije i građana i da ne sme da se iznosi u javnost. Ja nisam uhapšena, ja sam privedena. Dobila sam poziv kao dokaz neke tuče, otišla sam u miru i redu – zaključila je Mimi Oro.

loading...