PANIKA: Soraji opet ukrali MOBILNI sa eksplicitnim porukama i slikama!

556
SHARE

Soraja Vučelić, telefon, krađaSKANDAL – Popularna starleta, Soraja Vučelić ponovo je izgubila mobilini telefon što je znemirio mnoge moćne političare, biznismene i sportiste.

Naime, mediji su objavili da sadržaj njenog telefona može rasturiti mnoge brakove. Kurir je objavio sa je Soraja juče ujutru prijavila nestanak mobilnog, koji je izgubila u noćnom provodu u subotu na nedelju.

– Soraja je u policijsku stanicu u Savskoj ulici došla oko osam časova ujutru, pravo iz provoda. Sa njom je bio pobednik rijalitija „Parovi” Gastoz i sve vreme je pokušavao da je smiri. Ona je policajcima ispričala kako je bila u noćnom provodu i stajala pored šanka, na kojem je i držala mobilni telefon, ali da je u jednom trenutku samo nestao. Soraja je rekla da je veoma bitno da se nađe njen aparat, jer u njemu ima vrlo važne kontakte, fotografije, video-snimke i poruke. Ona je priznala da se boji da većina tog sadržaja ne dospe u medije, ali nije detaljisala o čemu se radi.

– Sadržaj Sorajinog telefona je bitniji u ovom trenutku za mnoge moćnike u ovoj državi od bilo kojeg drugog pitanja. To što se u njemu može naći moglo bi ozbiljno da uzdrma ne samo „stabilne brakove“ već i stolice mnogih funkcionera. Svi znamo da njoj poruke i ko zna kakve selfije šalju mnogi uticajni ljudi, a prezentovanje u javnosti bi ih potpuno obezvredilo. Soraja je i sama u nekoliko navrata otvoreno pričala o ponudama, ali i pretnjama koje je dobila od moćnog političara zato što nije htela da bude sa njim, pa bi identitet tog moćnika konačno bio otkriven.

Soraja Vučelić

Soraja pokazala ogromne grudi, ali njena DRUGARICA je hipnotisala muškarce!!

SKANDAL – Atraktivna starleta, Soraja Vučelić ponovo je aktivna u noćnom životu. Starleta koristi svaku priliku da se pokaže u provokativnom izdanju, te nastoji da…
Soraja Vučelić, sveštenik, udes

Soraja imala saobraćajku sa SVEŠTENIKOM!

SKANDAL – Popularna starleta doživela pravi stres koji joj je nakratko upropastio slavljeničko raspoloženje. Naime. atraktivna Soraja je sinoć u društvu bliskih prijatelja proslavila svoj. 29.rošendan….

– Od trenutka kada je saznao za krađu, on ne prestaje da poteže veze kako bi mobilni bio pronađen, pre nego što lopov njegov sadržaj pusti u javnost. U njenom telefonu su i njeni privatni snimci i fotografije, koji bi bili prava poslastica za muške oči – rekao je nepoznat izvor za Kurir.

loading...