OVO SU SVA ARKANOVA DECA: Devetoro dece sa 5 žena!

2176
SHARE

Željko Ražnatović Arkan, Anastasija Ražnatović, Veljko Ražnatović, Mihajlo Ražnatović, Vojin Martinović, Nikola Martinović, Maša Martinović, Sofija Ražnatović, Milena Martinović, Anđela RažnatovićSKANDAL – Željko Ražnatović Arkan imao je devetoro dece sa pet žena.

Ubijen je pre 17 godina u Interkontinentalu, te je imao troje dece iz vanbračnih veza.

Arkan je iz dva braka dobio šestoro dece, četvoro iz prvog braka s Natalijom Martinović, a dvoje sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Poznato je da četvoro z braka sa Natalijom ne nosi njegovo prezime Ražnatović – Nikola, Vojin,  Milena i Maša se prezivaju Martinović.

Vojin i Nikola su studirali glumu u Los Anđelesu, a pre nekoliko godina Vojin je sa Kineskinjom Barbarom Vang dobio ćerku Miju. Njegova sestra Maša je završila studije i zaposlila se u Njujorku.

Željko Ražnatović Arkan, Anastasija Ražnatović, Veljko Ražnatović, Mihajlo Ražnatović, Vojin Martinović, Nikola Martinović, Maša Martinović, Sofija Ražnatović, Milena Martinović, Anđela RažnatovićVojinov brat blizanac poznat je po tome što je 1998. godine bio glavni maneken u Cecinom spotu “Nevaljala”.

#cecaraznatovic #nevaljala Ceca- Nevaljala @craznatovic_official

Videozapis objavljuje CECA (@ceca_fanpagee)

Najstariji sin Željka Ražnatovića Arkana je Mihajlo, kojeg mu je rodila Agneta iz Geteborga u vreme dok je Arkan sedamdesetih godina bio u Švedskoj.
Sa glumicom Ljiljanom Nijatović, Arkan ima i ćerku Anđelu koja sada ima 36 godina i završila je Bogoslovski fakultet.
Ćerka Sofija je dete socijalne radnice koja je o Arkanu vodila računa u belgijskom zatvoru.  Sofija je rođena 1979 godine, a prvi put je videla oca na ekranu kada je Arkan 1991. godine postao poznat čitavom svetu. Arkan je saznao 1994. godine da ima ćerku u Belgiji.

Željko Ražnatović Arkan, Anastasija Ražnatović, Veljko Ražnatović, Mihajlo Ražnatović, Vojin Martinović, Nikola Martinović, Maša Martinović, Sofija Ražnatović, Milena Martinović, Anđela Ražnatović
Veljka koji je rođen 10. decembra 1996. godine i Anastasiju Ražnatović je dobio sa suprugom Cecom Ražnatović.

 

loading...