OVO JOŠ NIJE PRIČALA DO SADA: Evo šta je Ceca rekla o svom suprugu!

9621
SHARE

Ceca Ražnatović

SKANDAL – Slavna pevačica, Ceca Ražnatović ispričala nove detalje o svom suprugu.

Kao što je poznato, ona je bila je u srećnom braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom u periodu od 1995. do 2000. godine.

Arkan koji je poznat kao jedna od najkontroverznijih ličnosti tog vremena je perfektno fovorio pet jezika, pročitao svu svetsku književnost…

Nekoliko godina nakon Arkanovog ubistva Ceca  je za jedan magazin otvorila dušu i progovorila o njenom odnosu sa preminulim suprugom.

– O njemu sam svašta čula i čitala pre poznanstva. Između ostalog, da je toliko opasan da, ne daj Bože, ako ga pogledaš na način koji mu se ne dopadne, on te prvo polomi pa tek onda priča s tobom. U svom životu hrabrije stvorenje nisam srela. To je ona luda odvažnost koja prelazi u egzibicionizam. Taj čovek je sve smeo! Kako žena da ne umre za njim.

– Perfektno je govorio pet jezika, pročitao svu svetsku književnost. Bio je inteligentan tip, plus ludo hrabar, i povrh svega neviđeno nežan. To potpisuje žena koja je s njim pet godina delila i dobro i zlo. U kući je bio prava beba”
– Pre Željka uopšte nisam imala kontakt sa svetom kriminala i mangupa. Prvi za koga su govorili da je opasan momak je u stvari Željko. Ostale sam upoznala preko njega. Do tada sam se družila s estradom, otvoreno je objasnila Ceca.

loading...