Ovo je malo carstvo Ane i Darka Lazića!

397
SHARE

Ana Sević i Darko LazićSKANDAL – Raspoloženi i nasmejani popularni par,  Ana Sević i Darko Lazić otvorili su vrata novog doma na Dedinju, prvi put za javnost!!

Oni su za ekipu “Pulsa” kroz đalu naveli da od prve komšinice Dare Bubamare, čija terasa gleda na njihovu, pozajmljuju šećer za kafu.

– Pre ovog stana bili smo kod Skupštine, u samom centru grada, ali to je bilo malo nehumano za život, jer nemaš gde ni da se parkiraš, ne možeš da živiš kao čovek. Nas dvoje od samog početka veze živimo pod istim krovom, bukvalno.

– Sve je došlo spontano, zajedno smo od februara. Nijednog trenutka ništa nismo planirali, stvari su dolazile nekako same od sebe, i kako smo osećali, tako smo i radili. Desilo se da je Darko bio non-stop kod mene i tako smo i počeli da živimo zajedno, ovo sad je zvanično, ako tako može da se kaže- kaže Ana.

Ana Sević i Darko Lazić– Nikada na ljude nisam gledala kroz to šta su i čime se bave, pa tako ni Darka, meni su svi ljudi isti… Darko se i ne ponaša kao da je sad nešto, u redu, poznat je, ali i ja sam javna ličnost, šta sad?

— Enterijer smo zajedno uredili. Sama sam kupila samo garnituru za terasu. Nas dvoje smo Vage, a one se uvek razumeju. Ne sumnjam u Anine odluke pošto imamo bukvalno isti ukus, tako da tu nema greške.

Popularni par nogo radi i putuje, pa u kući ne provode mnogo vremena.

— Što se tiče kućnih poslova, imamo ženu koja to radi. Naravno da i ja pospremim, čak i volim to da radim. Kad sam živela sama, nisam imala nikoga da čisti kuću, ali tada sam imala i mnogo više vremena. Ovog leta mnogo smo putovali i bilo bi nehumano da kad dođem s puta još i čistim kuću. Darko baca đubre, pomaže, a tek će pomagati.

— Mene je i moja mama terala da usisavam. To mi je bila kazna kad sam bio mali — šali se Darko.

Pogledajte priloženu galeriju i kako izgleda njihov dom:

loading...