facebook
Saša Popović SKANDAL

OTKRIVENO KO JE OPLJAČKAO KUĆU DIREKTORA GRANDA! Pljačkaš znao raspored kamera,a u pitanju je Sašin kolega!

Saša Popović

SKANDAL – Iz kuće direktora i vlasnika Grand produkcije, Saše Popovića odnet je sef u kojem su se nalazili važni dokumenti i satovi u vrednosti od oko 100.000 evra

Pljačka jednog od najmoćnijih ljudi na ovdašnjoj estradi u žiži je interesovanja proteklih dana, a sada je otkriven podatak da je to navodno uradio – dužnik.

Naime, mediji su objavili da je akciju pljačke najverovatnije organizovao njegov kolega koji mu duguje velike pare, verovatno više od milion evra.

Ovo je pretpostavka policijskih inspektora koji rade na istrazi pljačke u Popovićevoj vili na Bežanijskoj kosi.

– Saša je pozajmljivao pare mnogim prijateljima i poznanicima, ali nisu mu svi vraćali novac na vreme. Zbog toga policija sumnja da iza svega stoji osoba koja mu duguje veću svotu novca – priča za jedan srpski medij izvor iz policije.

– Krađa koja se dogodila u Sašinoj vili je delo profesionalnih pljačkaša i to je očigledno. Njegova kuća je jedna od najbolje obezbeđenih na Bežaniji, sa rampom i obezbeđenjem koje je čuva, a tu su i sigurnosne kamere. Međutim, lopov nije ostavio ni jedan jedini trag i otisak po kom bi policija mogla da ga pronađe. Pljačkaši su čak znali i tačan raspored kamera i ugao pod kojim one snimaju, tako da nijedan snimak nije od koristi u istrazi – priča izvor iz policije, prenosi Espreso.

loading...

POPULARNO

Loading…