facebook
Kristina Kija kockar SKANDAL ZADRUGA ZADRUGA RIJALITI

OTKRIO SVE DETALJE O ODNOSU SA KIJOM: Darko Lazić potvrdio nagađanja medija! Bio sam sa njom, BILO MI JE LEPO!

SKANDAL – Priča o Slobodanu Radanoviću i Kristini Kockar kao da nema kraja…

Svi su mogli da prate njihov “rat” u rijalitiju Zadruga, gde se Kristina prestavila kao prevarena žena, nakon što ju je suprug varao sa blogerkom Lunom Đogani.

Njihovi nerazjašnjeni odnosi potresaju Belu kuću gotovo svakodnevno.

Ipak, odavno se  šuškalo o Kijinim romansama sa oženjenim muškarcima, pa su je tako povezivali sa raznim mladićima sa estrade.

Tako se spominjao i pevač Darko Lazić koji se do sada nije oglašavao po tom pitanju, ali je konačno rešio da progovori i otkrije istinu.

OBUKLA USKU HALJINU I ISTURILA GRUDI: Kija pokazala bujno poprsje, Sloba nije mogao da skine pogled! VIDEO

KRISTINA KIJA KOCKAR– Da, bili smo zajedno. Ja Kiju znam jako, jako dugo. Baš se dugo poznajemo, još s početka moje karijere. To se desilo prvi put na nekoj mojoj turneji, više se i ne sećam kako. Imali smo kratku priču, brzo se sve nekako završilo. Bilo je lepo – rekao je Lazić za medije i tako potvrdio njihovu romansu.

Kristina je Slobu upoznala kasnije, te su romansu započeli pre pet i po godina, dok je folk pevač tada uveliko bio zvezda.

– Ja znam da si pored Slobe i Struke bila sa još jednim pevačem, sa Darkom Lazićem! Imala si vezu sa oženjenim doktorom ovde u Beogradu! Vi odlično znate da je sve što ovde govorim suva istina – opominjao ju je Milan Milošević tokom jedne svađe.

loading...

POPULARNO

Loading…