Otac učesnice Maldiva u zatvoru zbog trgovine ljudima!

550
SHARE

 Sanja Rilaković BarbikaSKANDAL – Otac popularne učesnice rijalitija “Hotel Maldivi”, Sanje Rilaković Barbike, osuđen zbog trgovine ljudima na pet i po godina robije.

Gradimir Rilaković koj je osuđen 2007. godine je bio u član kriminalnoj grupe, te pravio lažne pasoše, o čemu posvedočila i njegova supruga Marina.

– Moj suprug je u zatvoru skoro tri godine i nadamo se da će zbog dobrog vladanja uskoro da izađe. On nema veze s trgovinom ljudima, nikada se u svom životu nije bavio kriminalnim radovima, samo je uradio pasoš i neke papire za tamo neku devojku. Znam da je suđenje dugo trajalo, on je samo međusobno povezao neke osobe, bio je saučesnik u falsifikovanju dokumenta. Upao je u to neko društvo, sređivao vize i dokumenta, i tako je uvršten u grupu koja je organizovana, ali s njihovim poslovima on nema nikakve veze – kroz plač otkriva Sanjina mama i kaže da je i njena naslednica veoma osetljiva na ovu priču:

– Moja ćerka je otišla u rijaliti nespremna, nisam znala da će se za ovo saznati. Sanja i ja smo veoma vezane za Gradimira i redovno ga posećujemo. Nerado pričamo o ovome, ali to ne znači da nismo uz njega. To što je Sanja pomenula u rijalitiju da joj nedostaje, sigurno joj je izletelo, ali nisam čula da je rekla da je u zatvoru. Obično kad nas neko pita za njega, kažemo da je na putu u Švedskoj – zaključuje gospođa Rilaković.

loading...