OTAC ANE KOKIĆ: Ćero moja, oprosti mi, dođi da te zagrlim!

1106
SHARE

Ana Kokić, Stevan Stevo Kokić, otac, ćerka, svađa, sukob , pomirenjeSKANDAL – Otac popularne pevačice Ane Kokić Rađen, s kojom ne razgovara već 17 godina, priznao da je grešio kao reditelj.

Stevan Kokić je u izjavi za Kurir pozvao pevačicu da se pomire i konačno počnu da žive kao prava porodica!

Ne bežim od svoje odgovornosti, platio sam veliku cenu zbog gubitka porodice. Najlepše godine koje je trebalo da provedem sa ćerkama i unukama meni su prošle. Voleo bih da mi Ana pruži ruku, kaže za Kurir Stevan Kokić.
Stevan Kokić na pijaci na Karaburmi već godinama drži tezgu s kozmetikom i kućnom hemijom.

 

– Teško mi je da o tome pričam, to je za mene bolna tema. Velika tuga je u mom srcu jer ne razgovaram s ćerkom. Volim je i patim jer unuke Ninu i Teu nikad nisam zagrlio i poljubio kao njihov deka. To ostaje kao velika rana i praznina u mojoj duši. Ne bežim od svoje odgovornosti, platio sam veliku cenu zbog gubitka porodice – započinje svoju priču otac Ane Kokić.

Nikad nisam poricao da sam bio kockar. Moja luda glava zna šta je radila i da to nije bilo u redu. Zato razumem što je Ana bila ljuta, ali samo ne odobravam to što mi nije dala priliku da čuje moju stranu. Danas ne bismo patili ni ona ni ja. Za bilo šta u životu potrebno je dvoje.

I za svađu i za ljubav. Treba saslušati obe strane, a da onaj ko sudi o tome i presudi – u ovom slučaju moja ćerka Ana. Osnovni je red da, šta god da se dogodilo u braku između njene majke i mene, deca poslušaju obe strane i da nakon toga sami procene. Bilo je potrebno razgovarati, ali, nažalost, do toga nije došlo – tvrdi on.
Ana Kokić, Stevan Stevo Kokić, otac, ćerka, svađa, sukob , pomirenje– Za njih su moja vrata uvek otvorena i sanjam dan kada će na njih pokucati. Najlepše godine koje je trebalo da provedem sa njima meni su prošle. Ana je imala samo 14 godina godina kad sam napustio njenu majku. I ja sam imao oca koje umro vrlo mlad od alkohola.

– Ali nikad nisam nešto loše rekao o njemu. Sahranio sam ga po njegovoj želji. Smatram da i moja ćerka treba da stavi malo prst na čelo i proba da izvaga. Jedan je život. Voleo bih da mi ćerka oprosti greške, da mi pruži ruku, da porazgovaramo. Moje srce to želi – završava Stevan Kokić.

NIJE DOŠLA NA SAHRANU MOJE MAJKE, BOLI ME TO

Baka Ane Kokić prošle nedelje je sahranjena na groblju Lešće, ali njena unuka tome nije prisustvovala:

– Ana je detinjstvo provela kod bake, a moje majke Ane, po kojoj je i dobila ime. Moja majka je bila mnogo vezana za unuke i posvetila im je život. Nedavno je preminula, a Ana nije došla na njenu sahranu. Jako mi je teško zbog toga. Prijateljica koju nisam video skoro dvadeset godina je prisustvovala sahrani, a moja ćerka nije. To boli. Ali, eto, nadam se da ćemo taj porodični problem rešiti. Ja bih iskreno voleo.

Ana Kokić, Milica Pavlović

Dok je Ana Kokić pevala njen novi hit, Milica Pavlović odigrala SEKSI PLES! VIDEO

SKANDAL – Atraktivna pevačica Milica Pavlović predstavila je svoj novi album pod nazivom “Boginja”. Pevačica je promociju držala u jednom beogradskom hotelu, podržali su je njeni brojni prijatelji i kolege. Supruga…
Ana Kokić, Nikola Rađen, brak, karijera

ANA KOKIĆ: Često PLAČEM, a evo i zašto…

SKANDAL – Poznata pevačica Ana Kokić više puta isticala da joj smetaju priče o njenom braku sa vaterpolistom Nikolom Rađenom. Pevačica je otkrila da taj deo svog života…
loading...