ONA JE OSVOJILA SVE U TALENTU, a njena ŽIVOTNA priča GANUĆE svačije srce! VIDEO

1318
SHARE

SKANDAL – Njen talenat je elastika tela, Elena Nađ (29) je osvojila publiku i žiri neverovatnom cirkuskom tačkom u popularnom šou programu ”Ja imam talenat”

U cirkusu sam upoznala svog supruga. To je bila ljubav na prvi pogled, shvatili smo brzo da ne možemo da živimo jedno bez drugog – rekla je talentovana Elena.
Elena je pomoću obruča izvela tačku dva metra iznad zemlje, a članovi žirija nisu skrivali svoje oduševljenje. Lepa Ukrajinka već nekoliko godina radi u cirkusu, a u Srbiji se zaljubila u Petra, s kojim ima dvoje dece.

 – Mene su pozvali iz Ukrajine da se pridružim jednom cirkusu u Srbiji, što sam ja i prihvatila. Zaposlili su me da radim jednu sezonu, a ostala sam sve do sada. U cirkusu sam upoznala svog supruga. To je bila ljubav na prvi pogled, shvatili smo brzo da smo stvoreni jedno za drugo i da ne možemo da funkcionišemo ako nismo zajedno.

 – Jednostavno, mi ne možemo da živimo jedno bez drugog. Direktorka cirkusa mi je postala venčana kuma – počinje priču Elena za Pink.rs i otkriva da je svaki dan proveden u cirkusu jedno novo i nezaboravno iskustvo, rekla je Elana za Pink.rs.

Pogledajte priloženi video i kako je to izgledalo:

 

 

loading...