Ognjen Amidžić spasio majku iz Šapca

562
SHARE

Ognjen AmidžićSKANDAL – Užas poplava u Srbiji, naterale su voditelja Ognjena Amidžića da regauje i spasi svoju majku Snežanu koja živi u Šapcu.

Voditelj je predvideo veliku katastrofu na koju je putem društvenih mreža upozoravao ljude, ali isto tako i najavljivao da ide u rodno mesto, kako bi pomogao majci i sugrađanima.

Kada sam shvatio da kiša nemilice lije, još u petak sam se spakovao i otišao u Šabac. Prvo sam svratio do moje majke, koja živi sama, a kada sam se uverio da je sa njom sve u redu, rekao sam joj da spakuje samo neophodne stvari i sačeka me dok obiđem ostalu rodbinu i prijatelje.

Ognjen Amidžić
Sigurna kod sina

Pozvao sam nekoliko drugara i ponudio im pomoć oko punjenja vreća i pravljenja bedema uz obalu Save, pa smo svi skupa otišli da pomognemo ljudima koji su tamo danonoćno radili. Kada sam stigao, bio sam zapanjen i prijatno iznenađen kako su se Šapčani dobro organizovali – kaže poznati voditelj i dodaje:

Ponosan sam na stanovnike mog Šapca koji nisu čekali poslednji čas, već su sami preduzeli sve potrebne mere kako bi se zaštitili od poplave. Oni su napravili bedem duž nabujale Save dug nekoliko kilometara, što me je posebno oduševilo i obradovalo. S obzirom na to da su se odlično organizovali i obezbedili od vodene stihije, ubeđen sam da je Šabac bezbedan, zahvaljujući upavo njima.

 

loading...