Od 1. maja UGRADNJA SILIKONA BESPLATNA, ukoliko imate overenu zdravstvenu knjižicu!

1514
SHARE

SKANDAL – Sporazum postignut između Ministarstva zdravlja Republike Srbije, Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje i Vlade Ujedninjenih Arapskih Emirata, omogućava da svi oni koji poseduju overenu zdravstvenu knjižicu od 1. maja ove godine mogu da se podvgnu besplatnom uvećanju grudi.

Telegraf je objavio da zdravstveni osiguranici mogu da koriste usluge korektivne hirurgije u svim državnim zdravstvenim ustanovama.

Naime, navodi se da će u resornom ministarstvu, ugovor između svih uključenih strana u ovaj sporazum biće potpisan odmah nakon predsedničkih izbora.

Potpisaće ga novi premijer i šeik Mohamed bin Zajed, prestolonaslednik UAE.

– Ugovorom će biti predviđeno da mnogo veći broj korisnika RFZO-a ima pristup hirurškim zahvatima, koji su do sada bili stvar luksuza i koji su bili dostupni izuzetno malom broju stanovnika naše zemlje. Zahvaljujući dobrim odnosima sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima, njihovo

 – Ministarstvo zdravlja je ponudilo široku saradnju u delokrugu estetske i rekonstruktivne hirurgije, jer mnogi najpoznatiji proizvođači implatanata imaju veoma povoljne ugovore sa zdravstvenim institucijama u ovoj bogatoj zemlji, pa će deo tih implatanata stići i na naše tržište – kaže dobro obavešten izvor.

On napominje da je glavni problem do sada cena implatanta koja dostiže nekoliko hiljada evra, tako da će u budućnosti nabavka repromaterijala za ovakve zahvate biti rešena. Takođe, u tu svrhu će se obezbediti i posebni krediti za plaćanje usluga samih zdravstvenih centara.

– Pretpostavljam da će najveće interesovanje biti kod žena zbog sve modernijeg povećavanja grudi i usana. Dok se to sada papreno naplaćuje, i radi se u privatnim klinikama, ubuduće će se nakon odlaska kod izabranog lekara dobijati uput za specijalistu koji će određivati da li će se i kako ugraditi silikone.

 – Jedini problem kod pacijenata može biti opšte zdravstveno stanje, jer će se procenjivati da li će hirurški zahvat uticati na eventualne druge bolesti koje pacijent ima. Drugih problema ne bi trebalo da bude.

Tako da je ovo srećna vest za sve one koji žele da izvrše neku plastičnu operaciju, a nisu do sada imali novac da to i učine – završava naš izvor, dodajući da će svako ko bude želeo da konkuriše za besplatnu ugradnju silikona morati da ima overenu zdravstvenu knjižicu.

Naravno, reč je u o šali za 1. April!!!

loading...