OČAJNA SEKA: Predosetila sam da će tata umreti! Doživeo si da u krilu držiš unuče, niko srećniji nije bio od tebe!

1049
SHARE

Seka Aleksić, Milorad Aleksić, otac, umro, preminuoSKANDAL – Poznata pevačica potresena zbog smrti oca Milorada, koji je preminuo u 69. godini.

Putuj s anđelima, srculence moje. Neću tugovati, otišao si na najradosniji dan. Doživeo si da u krilu držiš unuče, niko srećniji nije bio od tebe, napisala je Seka Aleksić.

Pevačica je do poslednjeg momenta bila uz Milorada, te pokušavala da da mu pomogne iako je znala da boluje od neizlečive bolesti.

– Kada smo se poslednji put videle pre tri nedelje, rekla mi je da je njen tata veoma loše i da se plaši najgoreg. Govorila mi je da predoseća da će on umreti i da joj je drago što mu je ispunila najveću želju – da upozna unuka. On je bio veoma srećan kad se Seka porodila, jedva je čekao da vidi malog Jakova – rekao je izvor blizak Seki, prenosi Kurir.

Pevačica se na ovu temu oglasila i na društvenoj mreži Instagram:

– Putuj s anđelima, srculence moje! Kažu da samo posebni ljudi umiru na velike praznike. Moj voljeni tata Milorad imao je tu čast da dušu ispusti na Badnji dan. Na dan radosti kada se slavi Hristovo rođenje. Zauvek ću pamtiti tvoju pozitivnu energiju, razdraganost, veselost, raspevanost.

– Najviše si se radovao na dan moga rođenja i mami si rekao da ću ja biti tvoja pevačica. Istina, to sam i postala, niko nije bio srećniji od tebe kad je saznao da je pevanje moja ljubav. Zato, tata moj dragi, neću tugovati. Otišao si na najradosniji dan. Doživeo si da u krilu držiš svoje unuče, niko srećniji nije bio od tebe. Neka ti je večna slava, dušo moja. Tvoja ponosna ćerka – napisala je Seka.

loading...