Novak Đoković prelazi na Islam!??

515
SHARE

Novak ĐokovićSKANDAL – Bosanski portali objavili da jedan od najboljih tenisera današnjice, Novak Đoković,  zbog stradanja civila u Pojasu Gaze želi prelaz ina Islam!?

Nekoliko portala iz Bosne i Hercegovine objavilo je vest da Novak želi da se solidariše sa Palestinom, te pređe na Islam! U pitanju je životna odluka i gest, kojim želi skrenuti pažnju svetskih medija, prvenstveno CNN-a i BBC-a na stradanja civila u Pojasu Gaze, koji su većinom Muslimani.

Kako su ovi portali naveli, izvor blizak supruzi najboljeg tenisera je rekao: – Nole je nakon nekoliko dana razmišljanja i nakon iscrpnih razgovora sa svojom porodicom donio ovu odluku.

On je razmišljao kako da pomogne tom napaćenom narodu, i svatio je, da bi tako drastična životna odluka jednog popularnog sportiste itekako privukla pažnju medija, pogotovo američkih, gdje Novak uživa veliku slavu.” rekao je prijatelj njegove supruge.

Za vreme katastrofalnih poplava u Srbiji i BIH, Novak kritikovao CNN i BBC što ne obaveštavaju svetsku javnost o toj katastrofi.

Portal koji je prvi objavio ovu vest, je karakterističan po tome da izmišlja tekstove, ali su mnogi portali ovu vest preneli kao tačnu.

U opisu ovog šaljivog portala stoji :

Vijesti koje su objavljene na portalu su izmišljene s ciljem stvaranja satiričko-humorističnog djela te ih stoga ne treba shvaćati ozbiljno. Svaka sličnost sa stvarnim osobama, pojavama ili institucijama je slučajna. Osobe iz javnog života “javne osobe” se mogu pojavljivati u sadržaju objavljenom na portalu samo kao akteri izmišljenih događaja. Svi njihovi stavovi, radnje, događaji vezani uz njih kao njihove izjave koje se citiraju u tekstu su izmišljeni.

SMATRAMO DA JE OVA VRSTA ŠALE BH PORTALA ZA SVAKU OSUDU, KAKO ZBOG UGLEDA NAJBOLJEG TENISERA SVETA I NARODA PALESTINE!!!

Izvor : sarajevo365.com

Deca u Palestini
Deca u Palestini
loading...