NOVA LJUBAV NA ESTRADI: Aleksandra Prijović u vezi sa Breninim sinom!

1299
SHARE

Aleksandra PrijovićSKANDAL – Popularna pevačica Aleksandra Prijović i sin Lepe Brene, Filp Živojinović su romansu započeli odmah nakon što se on vratio iz Amerike.

Iako je pevačica sveže rastavljena od kolege Ljubomira Perućice, ljubavne varnice između njih dvoje sevnule su na jednoj od žurki koje je u porodičnoj kući Živojinovića organizovao Viktor.

Izvor blizak paru je na ovu temu rekao:

– Ona je Filipa upoznala preko Viktora, s kojim je godinama nerazdvojna i koji je stalno zvao „moja žena“, čak i dok je bila u vezi s Ljubom. Međutim, njoj i Filipu je odgovaralo da javnost misli da je ona u vezi s Viktorom, a da on voli blogerku Zoranu Jovanović Zoranah da bi njihova ljubav ostala tajna. Kako je već prošlo skoro mesec dana, koliko uživaju u ljubavi, ona se poverila najboljim drugaricama, ali i pojedinim kolegama jer više nije mogla da krije. Uži krug njihovog zajedničkog društva potpuno je upućen u njihov odnos, a što je najbitnije, oboje su srećni i super se slažu.

– Brena je Aleksandru zavolela još dok se družila s Viktorom, tako da je informacija o novoj devojci pastorka nije iznenadila. Ona Filipa, kao i dvojicu sinova, podržava u svemu i smatra da treba da se zabavljaju jer je to sastavni deo mladosti”, rekao je izvor za Alo.

Poznato je da Prijovićka početkom decembra prekinula dvogodišnju vezu s Ljubom Perućicom.

Aleksandra i Ljuba raskinuli zbog prevare

Aleksandra Prijović povečala grudi

loading...