Nisam se udala za šeika zbog novca, nego zbog ljubavi!

600
SHARE

skandal

SKANDAL – Nekadašnja Miss Jugoslavije, Jelena bin Drai danas je  udata za šeika Saeeda bin Draija.

Jelena je uspešna poslovna žena u Dubaiju, a njen suprug joj je najveći oslonac u životu. Bivša misica je navela da je sigurna kako je ona jedina žena u njegovom životu, iako bi po tamošnjem zakonu njezin šeik mogao imati više žena .

Sretna sam što ga imam. Više od decenije podržava sve ono što ja želim i čini me sretnom, a to je, između ostalog, humanitarni rad. Nikad mi nije rekao ‘ne’ kad sam mu tražila novce. Kao i svi Arapi, izjavila je lepa Jelena kroz smeh.

Jelena se bavi humanitarnim radom a sve što radi to čini iz srca:

Ne pravim razliku između Srbije ili bilo koje druge zemlje kad je riječ o humanitarnom radu. Moja djeca su iz mješovitog braka, od majke pravoslavke-hrišćanke te oca muslimana. tako da za mene u tom smislu ne postoji nikakva granica što se tiče vjere, religije, kulture, boje kože i nacionalnosti, rekla je bivša misica za medije.

Jelena želi u budućnosti još više pomagati onima kojima je to potrebno i potaknuti stvaranje novih humanitarnih udruženja.

U Srbiji su moji korijeni, moja krv, ali dom mi je ovdje, tu gdje su mi suprug i djeca. Rodni Žabalj, nažalost, ne posjećujem često kao nekad. S troje djece vrlo mi je zahtjevno putovati pa moji roditelji i najbliži prijatelji dolaze u Dubai dva ili tri puta godišnje. Moj brat i njegova supruga također žive u Emiratima‘, izjavila je Jelena.

loading...