Nina Badrić: Hoću da usvojim dečaka kao Severininog!

384
SHARE

Nina BadrićSKANDAL – Pevačica iz Hrvatse, Nina Badrić odlučila da  usvoji dete. Pevačica je čvrsta u ovoj nameri, a nakon dužeg razmišljanja donela je odluku da to bude dečak.

Naime,  kada je popularna pevačica videla koleginicu Severinu Vučković sa sinom Aleksandrom, ona je odlučila da želi da usvoji muško dete, što je i saopštila svojoj porodici.
Nina već duže vreme hoće da usvoji dete, a to je već saopštila svojoj porodici i najbližim prijateljima. Iako je ovo za neke prilično nagla odluka, svakom ko dobro poznaje Ninu jasno je da bi ona pre ili kasnije došla na tu ideju. Ona odlično zna vrednosti porodice i upravo iz tih razloga želi da uradi jedno plemenito delo i usreći dečaka koji je siroče i bez roditelja – izjavio je za naš list izvor blizak pevačici, i dodao da Ninin advokat priprema svu potrebnu dokumentaciju za proceduru usvajanja deteta.

Iako su je neki prijatelji savetovali da se prvo ona ostvari kao majka, pa tek onda usvoji dete, Nina se nije dala pokolebati, već je angažovala advokata koji se već duže vreme pribavlja dokumentaciju potrebnu za ovu proceduru, a koji je i u stalnom kontaktu sa institucijama i domovima gde nezbrinuta dece borave.

loading...