Nikolija i Relja ponovo očekuju bebu!

376
SHARE

Nikolija Jovanović, Relja Popović, Vesna Zmijanac, trudnoćaSKANDAL – Ćerka slavne pevačice i učesnice rijalitija Farma, Nikolija Jovanović je ponovo u drugom stanju.

Čerka Vesne Zmijanac, je već četiri i po meseca trudna sa svojim dečkom Reljom Popovićem.

“Istina je, trudna sam, već četiri i po meseca, i neću više ništa komentarisati na tu temu”, rekla je pevačica, prenosi Kurir.

“Nikolija je ponovo trudna, i sada je skoro u petom mesecu trudonoće. Žestoko je krila ovu informaciju, jer vam je opštepoznato šta se dogodilo prethodnog puta. Ona se veoma čuva i ne želi da iko još uvek zna da je u drugom stanju. Ni Relja ni ona nisu želeli da iko osim njih zna za trudnoću dok ne prođe treći mesec. Ona je prethodni put pobacila u trećem mesecu, a sve zbog stresa koji joj je uzrokovala javnost i raznorazna pisanja u medijima. Zbog toga ovoga puta nije htela da napravi istu grešku i strogo je vodila računa kome govori za trudnoću”, dodao je izvor i otkrio koliko je mlada pevačica vodila računa o svom zdravlju od kada je saznala da je trudna.

“Sve nastupe je otkazala i strogo vodi računa šta jede. Dosta se odmara, i Relja je veoma pazi. Presrećni su, a Nikolija se malo šali na račun svoje kilaže. Inače ugojila se malo, ali to se jedva primećuje”, rekao je dobro obavešten izvor, prenosi Kurir.

Podsetimo da je Nikolija 2015. godine bila trudna sa Reljom, ali je mlada pevačica tada izgubila bebu u trećem mesecu.

loading...