facebook
SKANDAL ZADRUGA ZADRUGA RIJALITI

Neviđeni haos u Zadruzi! Bora se zaleteo da bije Macu, cepao i bacao joj stvari, ona kukala: Neću ti više spominjati majku, pusti me! VIDEO

Skandal, skandal, skandal novine, skandal rs, magazin skandal, NOVI SCANDAL, novine scandal, Scandal, SCANDAL NOVINE, SCANDAL VESTI, Skandal, SKANDAL NOVINE, SKANDAL TABLOID, SKANDAL VESTI, vesti skandal, www skandal, скандал, skandal, skandal novine, scandal novine, novine skandal, skandal tabloid, skandal magazin, ekskluziv novine, skandal vesti, magazin skandal, Srpske Novine Skandal, www.skandal ZADRUGA, ZADRUGA RIJALITI, RIJALITI ZADRUGA, ZADRUGA UŽIVO

SKANDAL – Popularna starleta i učesnica rijalitija Zadruga, Maca Diskrecija je ponovo provocirala ukućane.

Ovo je dovelo do toga da je obezbeđenje jedva sprečilo incident, jer Maca ni pored svih upozorenja ne zaustavlja se u prozivanju nekoliko ukućana Zadruge, a najviše Bore Santane i Kije Kockar!

– Ja plačem kad niko ne vidi… On meni preti da će me zaklati! – vikala je Maca, nakon što su svi stali na Borinu stranu.

Bora je potom uzeo džak sa Macinim stvatima i bacio sve u jezero, dok je ona vrištala da ne radi to.

– Sram te bilo! Osušiću, bravo! Mrš, bre… Ološi! Sram vas bilo, svaka čast – govorila je Maca dok je vadila mokre stvari iz jezera, a to nije bilo sve jer joj je Bora i iscepao majicu.

– Maltretira ga osam meseci, ne ostavlja ga na miru. Treba sve da joj uništi, da ide gola – rekla je Zorica Marković.

– Juče je rekla da će da slavi taj datum kad mu je umrla mama – rekla je Luna i svi su komentarisali kako je užasno to što je Maca rekla.

– Naočare mi polomila, uzela mi stvari, pola pobacala… Ne diram devojku, ne zanima me, ovom sekirom bih joj glavu isekao, života mi – žalio se Bora zadrugarima.

– Našla ona sa nama da se igra. Kako da ne, ajde da vidim! Pi*ka ti materina ku*vinska! – komentarisala je Ana sa Kijom dok su tražile Macine stvari. A Diskrecija je i dalje vadila svoje stvari iz jezera…

– Opereš, opet ide cepanje, samo da znaš. Bolje ih baci sama. Još jednom mi se obrati… Šta me gledaš, sad će ti leteti to sve, iscepano! Iscepaću ti sve… Da vidim ko će da ti radi napolju pesmu i po kom kafiću ćeš se ti kretati, nakazo jedna odvratna. Je*aću ti mamu gde god te budem video na ulici. Neće te spasiti niko, jednom li me spomeneš!

– Od ovog trenutka jednom li me spomeneš do kraja rijalitija, ja ću ti presuditi. Ne zanima me ni rijaliti ni ništa, zaklaću te! Još jednom mi spomeneš mrtvu majku i taj datum, glavu ću ti razbiti o pod! Zapamti ovo! Ja da te trpim danima, da niko ne reaguje… Pa ovo mi je zatvor, ovo mi je gore od zatvora! – rekao joj je Bora.

– Daj, pusti me na miru, bre, Boro više. Neću te dirati više, pusti me. Neću ti spominjati ništa više – govorila je Maca.

Ana Korać i Kija krenule su da uzmu Macine stvari, ali ih je preduhitrio Bora koji je nasrnuo na Macu, pljunuo je u lice i zapretio joj da će joj, kako je rekao, glavu polomiti i iseći je, jer ne može da trpi njene torture i spominjanje pokojne majke.

Bora je potom krenuo da iznosi Macine stvari i cipele iz kuće, a Maca ga je molila da to ne radi.

– Smiri se, molim te, neću ti ništa reći više, pusti me na miru samo – zapomagala je Diskrecija.

loading...

POPULARNO

Loading…