NEVIĐEN RASKOŠ DO SADA : Ovo je ambijent u kom će se venčati JELISAVETA I TEO!

1710
SHARE

Jelisaveta Orašanin , Miloš TeodosićSKANDAL – Svadbeno veselje koje će u nedelju upriličiti glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić dogodiće se u prelepom i novom ambijentu kluba “Top night” u Beogradu.

Popularno par se iz nekoliko razloga odlučio za ovaj renovirani klub Top night” u Beogradu:

– S obzirom na to da će u nedelju biti lepo vreme, o čemu se Jelisaveta unapred dobro informisala, Teo i ona su odlučili da se pred matičarem venčaju u bašti restorana. Ovaj prostor im je pružio ogromnu, raskošnu baštu u kojoj može da stane preko 300 gostiju.

Prostor za sam čin venčanja je potpuno autentičan, zapravo je to galerija koja je izdignuta i na krovu restorana, a ispod je terasa sa stolovima. Takođe, ovde još nijedno venčanje, javno, nije održano i njima je i zbog toga ovo bila odlična destinacija – otkriva izvor koji tvrdi da je i bezbednost bila ključna.

Jelisaveta Orašanin , Miloš TeodosićOno što je interesantno kod ovog prostora je i što je nepristupačno za osobe koje dođu nepozvane jer je čitav klub ograđen stenama, te fotoreporteri iz raznih medija neće moći tako lako da uslikaju samu ceremoniju venčanja, kao i slavlje. Naravno, za svaki slučaj unajmili su veliki broj ljudstva koje će obezbeđivati veselje – rekao je nepoznati izvor, prenosi Pink.

Jelisaveta Orašanin , Miloš Teodosić

loading...