Nevaljala profesorka oduševila đake provokativnim fotografijama

453
SHARE

nastavnica
SKANDAL
– Profesorka osnovne škole u Vranju rasplamsala đačke strasti objavljivanjem nepristojnih fotografija. Naime, profesorka osnovne škole Vuk Karadžić je na svom Facebook profilu objavila golišave fotografije koje svi učenici mogu videti.

Saša Ivković, inaće vršilac dužnosti direktora kaže da za Facebok profil koleginice M. M. nije ni znao, a kamoli za njene fotografije.
Te fotografije nisam video, ali ću ovog trenutka da vidim o čemu se tu radi. Sa koleginicom ću takođe odmah da razgovaram, jer tako nešto nije dozvoljeno. Postoji kodeks, koji se ne odnosi konkretno na društvene mreže, ali generalno na način oblačenja nastavnog kadra. On propisuje da nastavnice ne smeju da nose kratke majice, kratke suknje i sve ono što se smatra nepristojnim oblačenjem – kaže Ivković.

Oglasila se i nastavnica koja je navela da nije znala da su joj slike javne i vidljive, te je obećala da će slike da zaključa tako da ne mogu svi da ih vide. :

Čula sam da su pojedini učenici videli te slike i maločas sam imala razgovor sa direktorom škole na tu temu – rekla je nastavnica, i

loading...