NEMA VIŠE MESTA ZA STOJINU MUZIKU: Popović šutnuo pevačicu iz Granda!

575
SHARE

saša popović, stoja, grand , starsSKANDAL – Popularna folkerka Stoja Novaković ponudila direktoru “Grand produkcije ” da svoja dva nova singla izda za njegovu produkciju.

Pevačica je želela da obnove saradnju, ali je Saša Popović  odbio da objavi njene nove pesme, uz obrazloženje da njegova izdavačka kuća neće više da promoviše treš muziku.

Podsetimo, Stoja i “Grand”  su e razišli još 2012. godine, kada pevačica nije bila  bila zadovoljna uslovima u tadašnjoj matičnoj kući. Ona je novi CD ,na kojem je bio i hit “Bela Ciganka” , tada objavila za “BN mjuzik”.

Pre nego što je pevačica objavila dva nova singla “Ponovo” i “Ko preživi, neka priča”, pevačica je htela da se vrati u „Grandovo“ jato, te je ponudila saradnju Popoviću, ali bila je odbijena.

– Saša je Stoji rekao da veoma ceni uspeh njene pesme „Bela Ciganka“ i sve što je postigla otkako je napustila „Grand“. Rekao joj je da bi trebalo da nastavi u tom pravcu, jer će na drugim televizijama i u drugim izdavačkim kućama sigurno dobiti više prostora nego kod njega, uz obrazloženje da njen muzički pravac ne priliči nivou koji „Grand“ neguje u poslednje vreme.

– Njegov cilj je da promoviše mlade zvezde koje je stvorio prethodnih godina, kao i nekolicinu pevača koji su mu dugo odani. Stoja je ubeđena da je na njegovu odluku uticalo to što ona nije u dobrim odnosima s nekoliko pevača koji su bliski s njim, kao i da su svi ljubomorni na njen uspeh, navodi nepoznati izvor za Kurir.

loading...