Neda Ukraden u šemi sa 40 godina mlađim!

12760
SHARE

Neda UkradenSKANDAL – Popularna pevačica, Neda Ukraden dokazala da ljubav godine ne broji.

Naime, mediji su objavila da je  pevačica nekoliko meseci u strasnoj vezi sa 40 godina mlađim muškarcem. Blizak izvor popularnoj Nedi Ukraden je naveo da pevačica nikada nije bila srećnija i zadovoljnija, te da je upravo nova ljubav bila glavni motiv da se pevačica znatno podmladi.

Otkako se pojavila u halterima na televiziji, Nedi se udvaraju znatno mlađi muškarci. Međutim, malo ko zna da je jedan, i to četrdeset godina mlađi, već osvojio. Neda se sa njim viđa kad god ima slobodnog vremena i po njoj se vidi da joj prija ova veza. Stalno je nasmejana i raspoložena. Godine im ne predstavljaju nikakav problem niti to spominju. Za sada se viđaju u stanu i trude se da sakriju vezu za koju znaju gotovo svi njihovi prijatelji – rekao je dobro obavešten izvor.

Pevačica je na ovu temu za medije rekla:

Moji vršnjaci okupirani su devojkama od 20 godina, pa meni preostaju samo mlađi muškarci. Uvek ističem da je važno da je čovek mlad duhom, a krštenica nije bitna. Prija mi to što se za mene interesuju dosta mlađi muškarci od mene – rekla je pevačica.

loading...