Neda Ukraden napravila haos za vreme snimanja!

753
SHARE

Neda Ukraden

SKANDAL – Poznato je da je popularna pevačica, Neda Ukraden veoma nezgodna kada joj neko stane na žulj ili je iznervira, u šta su se uverili i radnici na Televiziji „Prva“.

Naime pevačica je napustila snimanje šoua „Tvoje lice zvuči poznato“, jer je bila revoltirana propustom voditeljskog para. Popularna pevačica se iznervirala kada su je voditelji greškom prozvali da izađe na binu kao finalista, ali su joj ubrzo rekli da se nije plasirala dalje.

Neda je bila besna kao ris! Izletela je iz studija kao furija. Iako su kolege pokušale da je zaustave i objasne joj da snimanje još nije gotovo, Nedi nije padalo na pamet da se vrati na scenu. Baš je bila razočarana. Čak su joj iz organizacije rekli da program traje najduže još dva do tri minuta, na šta je ona jednom od njih odbrusila da je, što se tiče nje, šou završen. Čak je prokometarisala da je ružno da je tako ponižavaju na sceni, prvo je pozovu kao finalistu, a onda joj kažu da za nju nema mesta u finalu. Glasno je povikala: „Sram vas bilo, jednu Nedu ste našli da izigrate“

Nije joj bilo ni svejedno kada je videla koliki je broj glasova gledalaca dobila. Tu ništa preterano nije komentarisala, ali se i po njenom izrazu lica i stavu videlo da joj nije baš po volji i da bi svašta imala da kaže, ali je samo bila nekako neprijatna.  – rekao je izvor sa lica mesta za medije.

loading...