facebook
ZABAVA

Neće da prizna da je imala seks u WC-u! Miki opleo po Kiji! VIDEO

Miki Đuričić

SKANDAL – Popularni učesnik rijalitija Zadruga, Miki Đuričić se u razgovoru sa voditeljem Ognjenom Amidžićem dotakao odnosa između Lune Đogani i Slobe Radanovića.

U tom razgovoru Miki je spomenuo i Kristinu Kiju Kockar o kojoj nije imao lepo mišljenje.

– Po meni je Kija neko ko se najviše ovde kompromitovao. Sa Kijom sam se zakačio zbog toga što ona nije ono što se predstavlja. Kija je ušla sa jednom pričom, gde sam ja njoj prišao i rekao: “Kija potpuno te razumem, kapiram te što si ušla”, međutim kako je vreme odmicalo nije to to. Onda ja saznam da vi nemate seks 2 godine, što je logično da će te mlad, zdrav, prav čovek prevariti.

 – Da ti budeš po 5, 6 meseci u Dubajiu, on dođe kod tebe u goste, vi se ne ljubite, ne je*ete, ne vodite ljubav… Ti onda ovde dođeš, pozdravljaš dečka. Pritom rekla si bolnica, stres i posle 5 dana nađeš dečka, velika ljubav… Pozdravljaš ga. Kako iz bolnice, nervnog sloma, za 5 dana velika ljubav i onda sa brkom kupatilo… – rekao je Miki i dodao:

KRISTINA KIJA KOCKAR

– Ja sam nju zagotivio, meni je ona bila okej za za*ebanciju. Ja sam njima jedini dao priliku da se opravdaju (Kiji i Filipu). Ja sam njih pitao od čega se drmao zid i čuli oni zvukovi, oni su rekli: “Mi to uopšte nismo čuli”. To je nemoguće da se ne čuje, a vi na licu mesta. Ovaj (Sloba) je makar ustao i rekao “Da, zaljubio sam se”. Tu je začkoljica, ovog osuđuju, što se iskreno zaljubio i sad ti (Kija) imaš nekog koga napolju voliš i pozdravljaš, iz*ebeš se sa magičnim brkom u kupatilu i ne priznaješ to. Ja bih je na stub srama stavio zbog toga. Ustani i reci “Da zaljubila sam se u magičnog brku” ili “Da, vodili smo ljubav, došlo mi”.

Pogledajte priloženi video i šta je Miki rekao o Kiji:

 

POGLEDAJTE UŽIVO ŠTA SE TRENUTNO DEŠAVA U OVOM POPULARNOM RIJALITIJU 

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


  Kucanica
Loading...

POPULARNO

loading...
To Top
Real Time Web Analytics