Ana Bekuta SKANDAL NOVINE

Ne zameram majci što me je ostavila u domu: Ispovest vanbračnog sina Ane Bekute!

 Ana Bekuta, Igor PolićSKANDAL – Pevačica Ana Bekuta je rodila sina Igora Polića sa 17 godina, te je zbog osude okoline, bila primorana da ostavi u domu.

Pevačicin vanbračni sin je naveo da nikada nije majci zamerio zbog onoga što je uradila, te da razume zbog čega je Ana morala da ga smesti u dom:

– Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan deo života bude bez deteta. To se nikada nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga.

– Nas dvoje i danas pričamo o tome. Verujte da sam na taj period uvek gledao najnormalnije. Taman posla da sam majci zamerio što je morala da me da u dom. Nikad joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav bio zakon tada – izjavio je Igor za “Kurir” i dodao da nije u kontaktu sa svojim ocem.

– Imam sve informacije o svom ocu, ali se ne čujemo, niti se viđamo – zaključio je Polić.

Ana Bekuta, Igor PolićPopularna pevačica je ovako opisala pakao kroz koji je prošla tokom perioda razdvojenosti od Igora.

Smatrali su me glupačom zato što to nisam na vreme ubila, ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Razdiralo me je stotinu muka. Morala sam da prekinem redovno pohađanje pribojske gimnazije i da je završim vanredno. Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući – ispričala je Ana Bekuta.

Ana Bekuta, Igor Polić

 

Loading…