NATAŠA ŠAVIJA VOZILA PIJANA: Naduvala 0,73 promila!

442
SHARE

natasa-savija-puseSKANDAL – Bivšu učesnicu rijalitija Parovi, Natašu Šaviju policija isključila iz saobraćaja zbog vožnje u pijanom stanju.

Iako se starleta prošle godine hvalila kako ne pije dok voz. saobraćajna patrola je zaustavila tokom rutinske kontrole, te su utvrdili da starleta ima 0.73 pormila alkohola u krvi.

Kurir je objavio da je starleta pokušala da se izvuče na šarm, ali joj to nije uspelo.

“Priznala je da je popila dva-tri pića, ali je izjavila da nije pijana. Kada je videla da policajci pripremaju alkometar, počela je panično da moli ne bi li izbegla testiranje. Vadila se na to da je poznata ličnost i da joj ovakav incident nikako ne ide u prilog. Policajci su joj rekli da je o tome trebalo ranije da misli i zamolili je da se testira”, rekao je izvor iz policije.

“Opet je probala da se izvuče pozivajući se na poznanstva sa nekim moćnim ljudima u zemlji. Naravno da joj tako nešto prošlo. Policajci su napravili zapisnik i momentalno je isključili iz saobraćaja, jer je predstavlja opasnost za druge učesnike. Tek kada je potpisala zapisnik shvatila je da neće proći nekažnjeno”, tvrdi izvor.

loading...