Nataša Bekvalac pokazala grudi bez brushaltera!

478
SHARE

Nataša BekvalacSKANDAL – Popularna pevačica Nataša Bekvalac družila se sa novinarima u restoranu “Butik”, gde je osim dobrog raspoloženja, pokazala i svoju modnu kombinaciju sa kojom je promovisala modricu na desnoj nozi, ali i dekolte.

Nataša  je povodom svog nastupa u klubu “Kasina” rešila da se posle dužeg perioda nađe na istom mestu sa sedmom silom.

Svi su primetili da Nataša Bekvalac ispod uske crno bele haljine nije nosila brushalter.

 

Nataša BekvalacIako su mediji su ranije pisali da Nataša želi skinuti istetovirano slovo „D“ na ruci posvećeno njenom bivšem suprugu Danilu Ikodinoviću, pevačica otkriva da će tetovažu ipak zadržati.

 

Neće da se skine. Prvo, mnogo boli. Jednostavno, sve ima verovatno neke svoje razloge. Neće da se skine iz nekog svog razloga, išla sam na najbolje lasere, ali se nije skinulo, tako da neka ga, neka stoji – ispričala je pevačica, te nastavila :

Vrata mog doma su za Danila otvorena dok sam živa. Sa Danilom sam veoma dobar prijatelj, sada funkcionišemo mnogo bolje. Za mene je mnogo važnije da smo prijatelji i dobri roditelji Hani, da smo uvek na istoj strani kada je bilo koji problem vezan za njeno vaspitanje i odrastanje. Veoma sam ponosna na njega kao oca i verujem da je i on ponosan na mene kao majku svog deteta – kaže Nata.

loading...