Nataša Bekvalac bez gačica na nastupu

526
SHARE

Nataša BekvalacSKANDAL – Poznata pevačica, Nataša Bekvalac nastupala na Kopaoniku. Pevačicin nastup prekinula tuča gostiju iz VIP separeA.

Naime, nekoliko momaka počelo je da se raspravlja, a zatim i da se bije, a fotografije na kojima se vidi krv povređenih pokazuju koliko je svađa bila ozbiljna.

Nataša se uplašila zbog ove neprijatne situacije, ali se trudila da nastavi da zabavlja ostatak mase.

Nataša je izašla na binu i dala je sve od sebe. Pevala je svoje poznate hitove i svi su uglas pevali sa njom, sve do momenta dok se nekoliko momaka nije potuklo. Oni su prvo krenuli da se raspravljaju, a zatim je ta rasprava prerasla u veliku tuču. Na svu sreću, obezbeđenje je brzo reagovalo, pa su veće posledice izbegnute.

Pevačica je dala sve od sebe da zadovolji publiku, a na slikama se vidi da se Nataša kupala u znoju. Osim što je pevačica delovala kao da je neko polio kofom pune vode, primetno je bilo da je Nataša nabacila i nekoliko kilograma.

U jednom trenutku Nataša Bekvalac je čučnula i zapevala svoju numeru. Tada se vidjelo da ispod kostim iz dva dela pevačica  ne nosi gaćice. Prisutni muškarci u prvim redovima sigurno su uživali u pogledu

loading...