NARKO-DILER O VEZI SA ALEKSIĆEVOM!

871
SHARE

gordana goga aleksić, žarko ćućuz, dubaiSKANDAL – Popularna učesnica rijalitija Gordana Goga Aleksić provodila se u Emiratima sa Žarkom Ćućuzom.

Poznato je da je Žarko pobegao iz Srbije kad je policija pronašla 5.000 stabljika konoplje koju je uzgajao.

Odbegli narko-diler poslednje dve godine uspešno radi kao menadžer u jednom klubu, a za medije je ispričao i detalje veze s Gogom, tvrdeći da ona nije kao ostale starlete.
– Goga je želela samo seks, nije mi tražila ni cent. Upoznao sam je preko zajedničkih prijatelja. Bila mi je neobično simpatična. Dugo smo se dopisivali i onda sam je prošle godine pozvao da mi bude gošća u Dubaiju. Bilo nam je lepo, izlazili svako veče. Tokom njenog boravka pokazao sam joj ceo grad i bila je oduševljena. Toliko joj se svidelo da kući nije htela da se vrati.

Kada su ga pitali kakva je Goga u krevetu, narko-diler se nasmejao.

– Kakav bih gospodin bio da pričam o tome kakve su žene u krevetu. Ona je lepa devojka, zgodna i odlično smo se slagali na svakom polju, a i odlično se pokazala. Eto, kad bude izašla s Farme, pitajte je da li je bila zadovoljna dok je boravila u Dubaiju kod mene. Nisam znao da je sad učesnica tog rijalitija i da je postala poznata. Pretpostavljam da joj je to bila želja jer je nekako luckasta i pripada tom svetu – završava Žarko.

loading...