SKANDAL SKANDAL NOVINE

NAKON SAZNANJA DA BOLUJE OD KORONAVIRUSA: Ana Bekuta i Marija Šerifović se oglasile. Poslale snažnu poruku, a evo da li ONE STRAHUJU!

SKANDAL – Poznati muzičar i član žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Đorđe David je saznao da je zaražen virusom COVID-19, odnosno koronavirusom.

Mediji su objavili da je poznati roker pre nekoliko dana primljen na Kliniku za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije zbog upale pluća, ali i povišene temperature. Izvršeni svi testovi kako bi bilo provereno da li je Đorđe pozitivan na koronavirus.

Njegove koleginice, pevačice Marija Šerifović i Ana Bekuta su potresene zbog vesti da je Đorđe David oboleo, te su se oglasile i poslale rokeru snažnu podršku:

“I to će proći”, to je moja jedina poruka za njega u ovom trenutku, da se drži i da ga mnogo volim – poručila je Ana Bekuta.

 – Svi smo u kontaktu sa njim još i pre nego što su stigli rezultati. Znala sam da se žalio poslednjih dana na upalu pluća. On je jak, izguraće, a mi ćemo ga svi bodriti. Ja sam potpuno zdrava, tako se i osećam i nema mesta panici, jer je prošlo više od dve nedelje otkad smo se zadnji put videli – rekla je za Pink.rs Marija Šerifović.

 

Loading…