facebook
Nadežda Biljić SKANDAL

NADEŽDA UHVAĆENA U VRELOJ AKCIJI SA ŽENOM: Pevačica se strasno ljubila sa bivšom zadrugarkom!

Nadežda Biljić

SKANDAL – Učesnica rijalitija Zadruga, Nadežda Biljić je nakon izlaska iz rijalitija stavila tačku na emocije koje je gajila prema Mikiju Đuričiću.

Ona se zabavljala u jednom gej klub gde je srela jednu bivšu cimerku iz “Zadruge” sa kojom se srdačno pozdravila.

“Srela je jednu poznatu učesnicu rijalitija, zajedno su bile u “Zadruzi” i baš se obradovala kada ju je videla. Izljubile su se, pozdravile i rešile da se zajedno zezaju sinoć u klubu. Bilo je tu i alkohola, dobre muzike, pa se Nadežda izgleda malo opustila i počela pred svima da se ljubi sa tom zadrugarkom, ja ne smem ime da joj otkrivam”, priča posetilac kluba koji je posmatrao tu situaciju i nastavlja:

“Obećao sam da neću da otkrivam. Ne znam, nisam znao da je Nadežda u fazonu, pa smo svi bili u šoku kada smo videli kako se ljube pred prepunim klubom… Mada, možda su se zezale, ne znam, ko zna. Sve u svemu, simpatično i slatko je bilo”, ispričao je izvor, prenosi Kurir.

Nadežda Biljić

Pevačica je na ovu temu za medije navela:

“Ma, to je bila sprdnja. Provocirala me je celo veče: “Ne smeš, ne smeš, znam da ne smeš”, i onda sam joj pokazala da itekako smem (smeh)! Ma, svi znaju da ja volim muškarce, ovo je bilo čisto zezanje, ništa spektakularno… Sigurna sam da se svaka druga devojka na taj način nekad zezala sa svojim drugaricama, iako to mnoge nikad ne bi priznale zbog okoline”, objasnila je Nadežda koju smo pitali da li joj je poljubac sa ženom prijao.

“Samo žena zna šta je jednoj ženi potrebno, poljubac”, zaključila je Biljićeva.

loading...

POPULARNO

Loading…