Na sudu ću dokazati da mi je Miroslav tata!

1846
SHARE

Miroslav Ilić, pevač, devin antonovićSKANDAL – Bivša ljubavnica pevača Miroslava Ilića, Mirjana Antonović revoltirana trenutnom situacijom pravdu će potražiti na sudu.

Zbog izjava da Devin nije sin slavnog pevača, Mirjana će pravdu potražiti na sudu, a dokaz očinstva putem DNK analize.
– Iznervirana sam i iziritirana lažima koje je taj čovek izgovorio, Miroslav ga je podmetnuo da umesto njega lažno svedoči. Totalno sam zaboravila ko je Vlada Perović dok me nisu podsetili. Miroslav i ja smo dolazili u klub “Duga”, koji je on držao, i nikada se s tim čovekom nisam čula niti videla van tih zajedničkih druženja. Ovo sada je hajka protiv mene, a taj Perović je jedva dočekao da se malo eksponira, pošto čujem da ga niko ne spominje.

– S Kićom sam se družila u mladosti i on mi je 1972. godine napisao pesmu, a Devin je rođen mnogo godina kasnije. Miroslav i Vlada mešaju sada babe i žabe jer sve i da sam kriminalac, najgora žena i majka, to nema veze s činjenicom da Devin želi da upozna oca. Oni prave cirkus od ozbiljne teme. Miroslav se spustio toliko nisko kada podmeće druga da govori bljuvotine o meni. On je jedna obična kukavica, koja se ceo život krije iza nekog. Neka dođu na poligraf ako su toliki lafovi da pričaju o meni takve stvari, pa da sednemo i vidimo ko laže, a ko priča istinu – revoltirana je Mirjana, koja iako nije htela da traži utvrđivanje očinstva sudskim putem, sada će to uraditi.

loading...