facebook
Anabela Atijas SKANDAL NOVINE

NA RUBU ŽIVACA: Očajna sam što nisam uz Lunu u NAJTEŽIM trenucima!

Anabela Atijas

SKANDAL – Majka Lune Đogani crpi poslednje atome snage kako bi ostala prisebna i spremna za izlazak ćerke iz rijalitija Zadruga.

Pop pevačici Anabeli Atijas (43) svakim danom je sve teže kada vidi kroz kakve muke prolazi njena naslednica.

U ispovesti za Glossy, Anabela je otkrila da se svakodnevno moli za njeno zdravlje.

– Mojoj Luni je baš loše poslednjih nekoliko nedelja i veoma sam zabrinuta jer se mnogo nervira. Poslednje što sam čula jeste da je imala problem sa srcem. Nervoza i stres doveli su do jakih aritmija, zbog čega je potražila pomoć lekara, a sada pije i lekove. Ne znam o čemu je tačno reč, ali sam očajna što nisam uz nju u najtežim trenucima. Svakodnevno se molim da joj bude bolje i da bude jaka do izlaska. Inače, Luna nikada nije imala većih zdravstvenih problema, a posebno ne sa srcem. Imala je tegobe s bubrezima, ali to je prošlo. Pogađa me kada je vidim onako ozbiljnu, a najgore mi je što je mnogo smršala i klonula duhom – uplašenim glasom priča Anabela i priznaje da bi bila najsrećnija kada bi imala mogućnost samo nakratko da vidi naslednicu.

– Nemam nikakav kontakt s njom, iako ljudi misle drugačije. Osim dva puta kada sam bila u kući u kojoj boravi, više je nisam viđala, i to mi je užasno. Samo mi je važno da izađe zdrava, a srce ćemo da izlečimo. Vodiću je kod najboljih stručnjaka i potrudiću se da joj bude bolje – rekla je zabrinuta majka.

Anabela Atijas

– Blanka je mala i još ništa ne zna. Često pita za sestru, ali ja joj uvek kažem da je ona odlično. Generalno, trudim se da ih ne opterećujem, da ublažim sve. Nina je starija, ali slabo prati rijaliti i gotovo uopšte ne čita vesti. To je njen odbrambeni mehanizam, tako se brani od sekiracije i bola. Ipak, vidim da joj nije svejedno. Luna je njena krv – kaže pevačica.

Njena ćerka se našla na udaru javnosti zbog rijaliti veze sa oženjenim muškarcem, a cela porodica trpela je uvrede i niske udarce.

– Luna je jedina u celoj toj priči bila iskrena do srži! Od početka do kraja išla je srcem i dala se bez kalkulisanja. Zbog toga je najgore prošla – kaže ona i dodaje da je razočarana što je Lunin boravak u rijalitiju produžen iako je trebalo da se njena noćna mora završi prošle nedelje.

Anabela Atijas

– Iskreno, nadam se skorom završetku i da neće biti ponovnog produžavanja ovog pakla. Ukoliko se i to desi, a mojoj Luni bude loše, lično ću otići tamo i izvući je! Njeno zdravlje više ne sme da trpi. Nikakav novac, nagrade, niti bilo šta ne može da nadomesti njeno zdravlje i mir. Više nisam u stanju da je gledam tamo, a verujem da ni ona ne može da izdrži – sigurna je Anabela, koja kaže kako i sama ima psihosomatske probleme.

– Zbog stresa sam stalno malaksala i slaba, a imam i probleme s pritiskom. Nedavno sam imala udes u centru Beograda jer mi je pritisak skočio na 140 sa 120. Ali trudim se nekako da opstanem, moram da budem zdrava, prvenstveno zbog Nine i Blanke, a i zbog Lune. Celoj porodici je narušeno zdravlje. Unazađeni smo. Na početku smo bili veseli i srećni, ali ovo je ostavilo traga. Ipak, sve to je OK. Život nas je stavio pred iskušenje i iz ovoga izlazimo jači, bolji i pametniji. Ali posledice postoje – kaže pevačica.

loading...

POPULARNO

Loading…