Ana Bekuta SKANDAL NOVINE

NA PEVAČICU NASRNUO PIJANI MANIJAK: Ana Bekuta napadnuta na koncertu!

Ana BekutaSKANDAL – Popularna pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Ana Bekuta doživela je neprijatnost na koncertu koji je u subotu uveče održala u Sava centru.

Folkerka izvodila hitove, a nepoznati mladić skočio na binu i agresivno pokušao da joj priđe.

Obezbeđenje je uspelo da ga spreči, kako je naveo izvor Kurira, koji je koncert pratio iz prvog reda, mlađi muškarac u vidno alkoholisanom stanju je skočio na binu i agresivno krenuo ka Ani.

Svi su se pitali šta se dešava u trenutku kada je Ana iznenada prekinula da peva. Onda smo na bini spazili muškarca koji je juri. Bekuta nije znala šta ju je snašlo. Video sam da se baš prepala. Obezbeđenje je skočilo i uhvatilo nasilnika za ruku, ali on je pokušao da im se otrgne. Počeo je nešto da viče i da preti. Bio je pijan i nekontrolisano se ponašao. Cela sala je bila u šoku – rekao je izvor.

Ana BekutaIzvor je naveo da se Anin partner Milutin Mrkonjić najviše uplašio.

– Političar je sedeo u prvom redu i čim je spazio da je pevačica prestala da peva, znao je da nešto nije u redu. Poludeo je kad je video kako taj nasilnik ide ka njegovoj partnerki. Skočio je sa stolice i vikao obezbeđenju da spasu Anu. Ma, da je mogao, i on bi se popeo na binu. Bio je besan. Tražio je da odmah saznaju ko je taj čovek i ispitaju zašto je želeo da napadne njegovu dragu – završava izvor.

Loading…