Muškarci kojima žene nemogu odoliti

396
SHARE

muskarac-seksiIstraživanja su pokazala da postoje tri tipa muškaraca koji nikad neće imati problema naći partnericu.
Ovi tipovi muškaraca poseduju privlačnosti koja postoji od pamtivijeka i nije vezana za vezu i potencijalni brak već jedino za čistu seksualnu privlačnost.

Snažan i muževan
Snažni alfa mužjaci, ogromnom količinom testosterona nabijeni frajeri koji oduvijek plijene pažnju. Muževnost je ono što pali žene i predstavnici ove skupine muškaraca uvijek će biti zanimljivi ženskom rodu, bez obzira na sve.

Ima stila
Elegancija i pristojnost, pomno birana odeća i društvo, decentan parfem i galantan pristup ženama će se svakoj ženi svideti. Iako navedene karakteristike krase mahom bogate muškarce, čak i nije potrebno imati puno nula na računu, dovoljno je znati što žene vole, a odgovor glasi – vole biti mažene i pažene.

Ima ‘ono nešto’

Svima koji ozbiljno proučavaju muško-ženske odnose diže se kosa na glavi na sam spomen pojma ‘ono nešto’. Međutim, činjenica je da za pojedine muškarce koji svojom pojavom ne odaju dojam da bi mogli biti ‘otrov za žene’, ljepši spol ničim izazvan zaključi ‘on ima ono nešto’, i zbog toga taj muškarac postane strašno poželjan.

 

loading...