Mrka vratio ženu u stan! Evo šta kaže Ana Bekuta!

5050
SHARE

Daša Mrkonjić, Milutin Mrkonjić, Ana Bekuta, žena, stan , VračarSKANDAL – Milutin Mrkonjić je posle dva meseca boravka u hotelu, vratio  svoju zakonitu ženu Dašu u njen luksuzni stan.

Kurir je ovjavio da dečko popularne pevačice Ane Bekute više nije mogao da podnese pritisak javnosti, pa je odlučio da vrati sve na staro.

– Njegova žena nedavno se vratila u stan, u kojem je godinama živela s političarem dok su bili u srećnom braku, i sada je sve u najboljem redu. Štaviše, Mrkonjić je redovno obilazi, što ranije nije bio slučaj.
– Pomaže joj u svemu, a angažovao je i ženu koja se brine o njenom zdravlju, ali i o kućnim poslovima. Posle turbulentnog perioda Daša je konačno srećna i zadovoljna, a i Mrku više niko ne osuđuju što ju je nedavno preselio u hotel – rekao je izvor za Kurir.

– Ana se nikad nije mešala u Mrkin odnos s njegovom ženom. Podržala ga je kad je krajem prošle godine odlučio da je preseli u hotel, kao i sada u odluci da je ipak najbolje da se vrati u svoj dom. Ona mu je oslonac u svemu – zaključuje izvor.

 

Daša Mrkonjić, Milutin Mrkonjić, Ana Bekuta, žena, stan , VračarPopularna pevačica je na ovu temu navela:

– On poštuje tu ženu i to je normalno. Pa s njom je živeo 40 godina. Mi smo stvari stavili na svoje mesto još na početku. Ne pada mi napamet da mu branim da se viđa s njom, ona nema nikog osim njega – ispričala je Ana.

Skandal, skandal, skandal novine, skandal rs, magazin skandal, NOVI SCANDAL, novine scandal, Scandal, SCANDAL NOVINE, SCANDAL VESTI, Skandal, SKANDAL NOVINE, SKANDAL TABLOID, SKANDAL VESTI, vesti skandal, www skandal, скандал, skandal, skandal novine, scandal novine, novine skandal, skandal tabloid, skandal magazin, ekskluziv novine, skandal vesti, magazin skandal, Srpske Novine Skandal, www.skandal, TELEGRAF

Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić, ljubav, kabinet, ministar, press pretres, devojke, ljubomora

ANA BEKUTA PUCA OD LJUBOMORE: Isterala sam sve žene iz Mrkinog kabineta!

SKANDAL – Popularna pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja Zvezde Ganda spremna je na sve da bi sačuvala vezu s Milutinom Mrkonjićem. Mediji su objavili da…
Maja Marković ,Zvezde Granda, usne, nos, Jelena Karleuša, Ana Bekuta

UŽAS KARLEUŠA I ANA BEKUTA NAPALE TAKMIČARKU!! Šta ti je sa usnama? Karleuša: Zamisli…

SKANDAL – Učesnica muzičkog takmičeja Zvezde Granda, Maja Marković iz Beograda se predstavila pesmama “Sama i nervozna” Marije Šerifović i “Totalna anestezija” Aleksandre Prijović. Maja nije…
loading...