Morena nokautirala muškarca zbog svađe sa njenim ocem!

1494
SHARE

Morena MarjanovićSKANDAL – Atraktivna pevačica, Morena Marjanović se našla u neugodnoj situaciji kada se njen otac svađao s nepoznatim muškarcem oko parking mesta.

Pevačica je prošle godine u Hrvatskoj nokautirala muškarca jer nije želeo da se pomeri s mesta na kojem njen otac parkira svoje taksi vozilo.

Sve se to dešavalo u blizini Moreninog stana, koja je brzo dišla na lice mesta kada je čula svađu na taksi stajalištu s njenim ocem.

– Morena je dotrčala, uletela između oca i tog čoveka, ništa nije pitala, već je odmah počela da ga udara. Najpre ga je šutnula u međunožje, a zatim ga je udarila pesnicom u glavu. Čovek je iste sekunde pao na zemlju.

MEŠA GUZOM: Morena tverkovala u ultra kratkoj haljini! VIDEO

– Okupljeni ljudi pomislili su da je na mestu mrtav. Pozvali su Hitnu pomoć, koja je konstatovala kliničku smrt i odmah su ga prevezli u bolnicu. Kad se nakon nekoliko sati probudio, policija je insistirala na tome da podnese krivičnu prijavu protiv pevačice, ali on od straha to nije želeo da uradi- rekao je nepoznati izvor za medije.

Pevačicin suprug je potvrdio ovu priču :

– To je sve tačno! Od jačine udarca taj čovek je pao u nesvest. Mogao je da umre na licu mesta, ali, srećom, sve se završilo kako treba. Dobro je prošao. Morena, inače, trenira borilačke veštine i ne podnosi kad je neko bezobrazan i bahat. Čim vidi da se neko svađa, odmah uskače i isteruje pravdu, nekad batinama, a nekad verbalno – rekao je pevačicin muž.

loading...