MISLILE DA NISU U PROGRAMU! Dara i Dragana ogovarale koleginicu: Sram je bilo, uzela je pare i NIKAD NIJE VRATILA!

1497
SHARE

Dara Bubamara, Dragana Mirković, Pinkove zvezdeSKANDAL – Popularne pevačice i članice žirija muzičkog takmičenja Pinkove zvezde se malo zapričale, pa sa gledaocima podelile neke stvari koje nije trebalo da se pročuju…

Dragana Mirković i Dara Bubamara su se na početku emisije “Pinkove zvezde” članice žirija Dara Bubamara i Dragana Mirković “zapričale”, ne znajući da su kamere i mikrofoni uključeni.

Popularne pevačice su oplele po koleginici, te je Dara pričala o tome kako joj je Mira tražila pare na zajam, žaleći joj se kako će ostati bez krova nad glavom.

Popularna Dragana je navela kako joj je ona dala pare, jer joj je bilo žao da bude na ulici…

 

Ali, Mira jedno priča, drugo radi. Mnogo je negativna. Tražila mi je pare na zajam, ja joj nisam dala, pa me je kasnije pljuvala – pričala je Dara Bubama, a Dragana se nadovezala:

– Ja sam joj dala, bilo mi je baš žao, gubi stan. I to sam se čula sa službenicom iz banke, ona mi je rekla… Sama sam joj dala, jer sam ja takva.

Kada ju je Dara upital da li joj je vratila pare, Dragana je odgovorila:

– Ma kakvi. Nema od toga ništa.

– Sram je bilo! – zaključila je Dara.

Njihova priča “iza kamera” je pokrenula spekulacija da su Dara i Dragana pričale o koleginici Miri Škorić…

Dara Bubamara, auto, novinari, bes

AJDE MARŠ ODAVDE: Besna Dara Bubamara psovala novinare i ŠUTIRALA auto!

SKANDAL – Popularnu pevačicu Daru Bubamaru snimila ekipa emisijie “Exkluziv” u nezgodnoj situaciji. Naime, njen auto ostao zaglavljen na jednom parkingu, a kada su se pojavili…
loading...