Mirka Vasiljević će se poroditi u kadi!?

434
SHARE

SKANDAL, SCANDAL, SKANDAL VESTI, SCANDAL VESTI, SCANDAL NOVINE, SKANDAL NOVINE, NOVI SCANDAL, скандал, skandal tabloid, novine scandal,vesti skandal, www skandal, magazin skandalSKANDAL – Poznata glumica Mirka Vasiljević, odlučila da se porodi u kadi! Glumica će se za pet  meseci poroditi po treći put, te se  uveliko konsultuje sa doktorom gde i kako može da se porodi na taj način.

Izvor blizak glumici je medijima na ovu temu rekao:

Mirka nije jedna od onih žena koje se plaše porođaja, uostalom, kroz sve to je već dva puta prošla, ali je mnogi savetuju da to ovog puta uradi u vodi, jer je ubrzo posle drugog porođaja ostala u drugom stanju. Ona bi volela da proba porođaj u kadi, ali joj doktor još uvek nije dao zeleno svetlo za to jer je suviše rano. On ju je podržao u toj ideji, ali ukoliko ne bude imala nikakvih bakterija i problema sa pritiskom. Mirka je ipak počela da se raspituje gde to može da uradi, jer su retke klinike u regionu koje imaju tu vrstu porođaja koji ublažava bol tokom kontrakcija.

Kod ove vrste porođaja sve se odvija u vodi temperature 37 stepeni Celzijusa. Trudnica ulazi u kadu kada počnu kontrakcije jačeg inteziteta, a masaže sa mlazom vode smanjuju bo i čine porođaj prijatnijim. nu.

loading...