Mirka i Vujadin tajno se venčali pre četiri godine!

378
SHARE

vujadin-mirka

SKANDAL – Kada je mladi fudbaler, Vujadin Savić pre nekoliko dana objavio fotografiju na kojoj se nalazi pred matičarem, svi su mislili da je konačno oženio svoju dugogodišnju vezu sa Mirkom Vasiljević

Ispostavilo se da je fotografija nastala na venčanju njihovog prijatelja Đorđa na kojem su bili kumovi.

Ipak ,poznata glumica je sada otkrila pravu istinu, te potvrdila da su ona i Vujadin “stali na ludi kamen” još pre četiri godine.
– Pošto je Vujadin i francuski državljanin, tokom njegove karijere u Bordou, prijatelji i poznanici predložili su nam da se venčamo zbog zakonskih olakšica u Francuskoj. Tada smo u njihovom sudu potpisali takozvani PAKS kojim se daju veća prava parovima koji se na taj način obavezuju pred zakonom, slično kao bračni partneri.

– Ključna razlika u odnosu na brak je jednostavnija procedura prilikom razvoda, budući da je razvod braka znatno komplikovaniji od poništavanja pomenutog građanskog sporazuma solidarnosti, poznatog pod nazivom PAKS. U slučaju njegovog prekida dovoljno je samo potpisati dva dokumenta, dok je razvod braka i te kako komplikovan – objašnjava glumica i dodaje da oni samo u Francuskoj imaju prava kao muž i žena, dok u svakog drugoj državi to više nije validno.

loading...