Mira Škorić – Arapi su srpska braća!?

611
SHARE

SKANDAL, SCANDAL, SKANDAL VESTI, SCANDAL VESTI, SKANDAL NOVINE, POZNATISKANDAL – Pevačica Mira Škorić pojavila se na Sajmu turizma da bi pogledala ponude za predstojeće leto.  Mira Škorić je  obišla štand turističke organizacije Abu Dabija, te je i rezervisala hotel „Meridijen“, inače jedan od omiljenih srpskim turistima.

Pevačica se zatim uputila na štand kod Egipćana, a konzul Ahmed Ismail poklonio joj je papirus. Pevačica je uzvratila , tako što mu je poklonila svoj novi CD. Nakon što je konzuč čuo njene pesme, oduševio se i popularnoj Miri je ponudio da ove godine promoviše neko od egipatskih letovališta, za šta će pevačica biti dobro plaćena.

Odlučila sam gde ću da putujem, ali sam sklopila i neke neočekivane poslovne aranžmane s braćom Arapima – kaže Mira kroz smeh i dodaje:
Ne pojavljujem se u medijima kada za to nemam razloga i muka mi je od ispiranja mozga od onih kojima nije bitno zbog čega su tu, samo da se pojave u novinama. Uskoro ću izbaciti singl i biće mnogo više povoda da se družimo – kaže na kraju Mira.

loading...