MILOŠ I JELISAVETA IZGOVORILI SUDBONOSNO DA! Teo se oženio uz Vukovu pesmu!

222
SHARE

Miloš Teodosić , Jelisaveta Orašanin, venčanjeSKANDAL – Popularni par, Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin izgovorili su sudbonosno „da“ u jednom beogradskom restoranu.

Nakon četiri meseca veze U mladoženjinom stanu orio se hit „Ja bez tebe ne mogu da živim“.

 Teo je za svadbu angažovao pedesetak telohranitelja, koji čak ni mladinoj sestri nisu dozvolili da uđe u objekat dok im nije pokazala pozivnicu.

Slavlje je krenulo od ranog jutra, a prvo je stigao košarkašev rođeni brat Jovan s posluženjem, a onda i rođaci iz Valjeva, prijatelji i muzičari.

Tamburaši su zasvirali hit Halida Bešlića „Ja bez tebe ne mogu da živim“.

Njih dvoje su se venčali pred matičarem u restoranu, a mlada je uzela muževljevo prezime Teodosić! Brojne goste su zabavljali Bane Mojićević i Leksington bend, a zapevala je i Aleksandra Prijović, koja je na venčanje došla s dečkom, Teovim prijateljem Filipom Živojinovićem. Specijalno za mladence otpevala je hit „Za nas kasno je“…

Miloš Teodosić , Jelisaveta Orašanin, venčanje

Od poznatih na svadbu su došli glumci Boda Ninković, Tamara Dragičević s mužem Petrom Benčinom, Dragan Petrović Pele, Nina Janković…

Zbog venčanja iz Moskve je doputovao i glumac Miloš Biković, i to s devojkom, Ruskinjom Aglajom Tarasovom. Pravo iz Kragujevca sa festivala na skuteru je na svadbu stigao Viktor Savić. Tu su bili i sportisti Vladimir Štimac, Marko Kešelj, kao i kum Marko Pantelić.

Na  svadbi Miloš Teodosića i Jelisavete Orašanin, gostima je na raspolaganju bila bogata zakuska, a samo za posluženje, mladoženja je, kako se priča, izdvojio oko 20.000 evra.

loading...