Miloš Biković raskinuo sa ruskom manekenkom!

658
SHARE

Miloš Biković, devojka, raskid, slika, InstagramSKANDAL – Popularni Miloš Biković raskinuo vezu sa ruskim modelom Sašom Lus.

Miloš je ovu vest objavio na društvenoj mreži Instagram:

“U Srpskim medijima jos nije nista izašlo, ali pitanje je trenutka, Saša i ja nismo zajedno već neko vreme, i Sašine slike (paparaco) koje su se pojavile na ruskim portalima su iz perioda kada već nismo bili u emotivnoj vezi.

Saša i ja nismo osećali potrebu da obaveštavamo javnost o svakom momentu našeg odnosa ali osećam dužnost, kao njen, sada prijatelj, da je zaštitim od nepriličnih zaključaka koji mogu biti doneti”, napisao je Biković uz fotografiju koju je objavio na Insatgramu.

Чтобы избежать неприличных выводов насчёт Саши,я должен написать,что мы расстались некоторое время назад. Фотографии Саши в Майями вышли когда мы уже не были вместе. Мы остались в отличных отношениях. Мы с Сашей не чувствуем необходимость уведомлять СМИ о каждом моменте наших отношений,но сейчас приходится предупреждать неправильные выводы. U Srpskim medijima jos nije nista izaslo, ali pitanje je trenutka, Saša i ja nismo zajedno već neko vreme, i Sasine slike (paparaco) koje su se pojavile na ruskim portalima su iz perioda kada vec nismo bili u emotivnoj vezi. Saša i ja nismo osecali potrebu da obavestavamo javnost o svakom momentu našeg odnosa ali osecam duznost, kao njen, sada prijatelj, da je zastitim od neprilicnih zakljucaka koji mogu biti doneti.

Fotografiju objavljuje Milos Bikovic (@bikovic)

loading...