MILJANA KULIĆ: Krila sam Ružicu dok se alkoholisala, nudila mi je pare a sada mi se ne javlja!

871
SHARE

Miljana Kulić, Ružica Veljković SKANDAL – Popularne učesnice rijalitija Parovi, Miljana Kulić i Ružica Veljković su postale prijateljice za vreme boravka u vili ovog popularnog rijalitija.

Ipak, njihovo prijateljstvo nije opstalo nakon rijalitija.

Miljana Kulić je u izjavi za medije navela da joj je, sad već bivša drugarica, nudila novac, ali da joj se više ne javlja. Popularna Miljana je dodala da bi, ako se ponovo nađe u vili, pravila da ne poznaje Ružicu Veljković.

“Ružica me je mnogo razočarala, ona više nije ista osoba. Dok smo boravile u kući, bila sam joj podrška u teškim trenucima, kada se alkoholisala u toaletu… Krila sam je da ne bi videli njeni. A sada mi se uopšte ne javlja. Nudila mi je 2.000 evra, rekla mi da ima veliki honorar, a pritom je pobedila, kao hoće da me časti.

Međutim ne dolazi u obzir, ne trebaju meni njene pare. Ništa me u vezi sa njom me ne zanima. Poslala sam joj poruku da se vidimo, ona mi nije odgovorila. I od tada ništa”, rekla je Kulićeva, prenosi Kurir.

MIljana Kulić, Rijaliti "Parovi"

DRASTIČNE PROMENE! Miljana pokazala dečka, našla posao i najavila UDAJU!

SKANDAL – Bivša učesnica rijalitija “Parovi” uveliko planira venčanje sa svojim dečkom Slađanom Miljana Kulić je bija jedna od najzanimljivijih učesnica ovog popularnog rijalitija. Ipak,…
Miljana Kulić, dečko

Miljana Kulić proslavila rođendan!

SKANDAL – Bivša učesnica rijalitija “Parovi”  u svom porodičnom domu napravila lavlje za porodicu, rodbinu i bliske prijatelje. Miljana Kulić je napunila 23 godine, a na slavlju…
loading...