Milica Todorović: Strahujem da ću morati na operaciju!

820
SHARE

Milica Todorović

SKANDAL – Pevačici Milici Todorović lekari otkrili polipe na glasnim žicama.

Pevačica  strahuje da će morati na operaciju kada joj je doktor saopštio dijagnozu. Navedeno je da se pevačica mora pridržavati lekarski saveta, jer će u suprotnom morati na operaciju.

Kada mi je doktor rekao da imam početnu fazu polipa na glasnim žicama, bukvalno sam se skamenila. Jako sam se uplašila i pridržavam se svega što mi je doktor rekao. Nisam pričala nekoliko dana posle pregleda, jer me je doktor tako savetovao.

Bolelo me je grlo i zato sam posetila doktora, čisto da mi prepiše nešto kako bi sanirala tu upalu. Sva sreća, pa sam otišla na vreme i sada se striktno pridržavam saveta lekara. Ne smem ni da zamislim šta bi se desilo da sam zanemarila upalu – rekla je pevačica.

Pevačicu ja ozbiljno uzdrmala dijagnoza, što pokazuje i činjenica da  Milica od tada ne pije ništa hladno, ne priča glasno, te da dan posle nastupa obavezno odmara grlo.

Atraktivna Milica ne ne želi da rizikuje da joj se stanje pogorša, a koliko je zalečila grlo videće za desetak dana kada joj je zakazana kontrola.

loading...