Milica Todorović se udaje na Kubi!

879
SHARE

Milica TodorovićSKANDAL – Popularna pevačica otišla na Kubu da se odmori i pronađe mesto na kojem će se venčasti sa svojim dečkom Milošem Paunovićem.

Atraktivna pevačica Milica Todorović i njen izabranik na jesen planiraju svadbu, i to upravo na ovoj turističkoj lokaciji.

– Oduvek je maštala da se uda na nekoj lepoj, peščanoj plaži, daleko od gužve. Pričala je o tome sa Milošem i zajedno su došli na ideju da se na jesen venčaju na Kubi.

 

 

 

 

– Milica se pre nekoliko dana uputila tamo kako bi uz sestrinu pomoć organizovala venčanje iz snova. Njih dve su dosta vezane, Jovana je osoba koja najbolje poznaje Milicu i njene želje – kaže izvor “Informera”

Milica Todorović, Pevačica, Tverkovanje, Ples, Kuba

POGLEDAJTE kako je Milica Todorović ZAPALILA Kubu TVERKOVANJEM! VIDEO

SKANDAL – Atraktivna pevačica se trenutno odmara na Kubi. Milica Todorović svakodnevno objavljuje fotografije na društvenim mrežama i pokazuje kako se dobro provodi. Pevačica je sada svoje…
Imidž, Milica Todorović

U OVAKVOM IZDANJU JE JOŠ NISTE VIDELI: Milica Todorović otišla na Kubu i drastično…

SKANDAL – Popularna pevačica Milica Todorović trenutno se nalazi na Kubi… Pevačica je na društvenim mrežama objavila fotografiju i dvoje pratioce  iznenadila novom frizurom. Ona redovno…
loading...