Milica Todorović ima probleme sa ZDRAVLJEM! Stanje mi se POGORŠALO, TEŠKO MI JE!

1843
SHARE

Milica Todorović, Pevačica, Zdravlje, SinusiSKANDAL – Popularna pevačica otkrila svoje probleme sa zdravljem.

Iako joj je 2016. godina bila poslovno uspešna, ona je otkrila daima hroničnu upalu sinusa, koju je nasledila od svog oca.

“Uopšte me ne služi dobro, nemam neki veliki problem, već hroničnu upalu sinusa, koja mi je na tatu. To pogoršava ceo respiratorni sistem, koji je meni za posao vrlo bitan. Na sve to, ja pušim, mada ne mnogo, pola pakle dnevno. Zato uvek sebi u ponoć poželim dobro zdravlje jer mi je mnogo teško da pevam kada sam bolesna”, rekla je Milica Todorević.

Dugo vremena su mediji spekulisali o tome kako pevačica želi da se ostvari u ulozi majke, ali ona trenutno nije spremna na taj korak.

Nisam spremna da budem majka, iako bih volela. Mnogo sam neorganizovana, a mogu da zamislim kako će to biti kada dobijem bebu. Još u glavi nisam posložila sve kockice da bih mogla da imam dete. Verujem u procenu onog odozgo, glavnog direktora, jer kada on kaže da je vreme, biće tako. On najbolje zna. Znam da bi mi svi pomogli Miloš, mama i sestra, ali ne mogu da zamislim da odem na nastup, a ostavim bebu kod kuće”, izjavila je pevačica za Pink.

Guza, Milica Todorović, Zagreb

Milica Todorović mešala guzom u Zagrebu, Hrvati pali u trans! VIDEO

SKANDAL – Popularna pevačica Milica Todorović priredila šou za pamćenje u glavnom gradu Hrvatske Atraktivna pevačica je svojim vatrenim nastupom “zapalila” publiku u Zagrebu. Ona je pokazala da je majstor…
Magazin In, Milica Todorović, Milomir Marić, Sanja Marinković

Milomir Marić merkao guzu Milice Todorović, a onda ga je ona SPUSTILA na zemlju!…

SKANDAL – Atraktivna pevačica Milica Todorović vrckala guzom ispred Milomira Marića Pevačica je kao gost u emisiji “Magazinu In” napravila pravi haos sa Milomirom Marićem. Naime, dok je pevačica plesala i…
loading...