facebook
LEPI & ZDRAVI

Milica se za 5 meseci PREPOLOVILA! Tajna njene transformacije je tako jednostavna!

SKANDAL – Studentkinja iz Sombora uspela  da transformiše svoje telo za svega pet meseci

milica-djukanovic-mrsavljenjeMilica Đukanović je 2014. godine na visinu od 175 centimetara imala je 117 kilograma, a njeni bubrezi i srce bili su joj u lošem stanju. Bila je redovan pacijent na Hitnoj pomoći, te je rešila da na svoj pređašnji način života stavi tačku.

– Kad god bi me opisivali, uvek bi govorili „Milica je lepa devojka, a debela. Baš šteta!

– U to vreme, dan mi je izgledao ovako: nakon ustajanja, kupila bih dve pice za doručak, otišla na fakultet gde bih nastavila sa slatkišima, sokovima i hranom iz pekare. Onda bih kući nastavila niz uz neki giros ili pljeskavicu. Sve u svemu, nisam ispuštala hranu iz ruke – priča ova studentkinja.
U pomoć joj je pritekla sestra koja živi u Osijeku, koja joj je rekla ako do februara spusti kilažu na 95, mogu da dođem kod nje na par meseci i da zajedno treniramo.

milica-djukanovic-nekada-sad1 – Nakon te posete sam nastavila samostalno sa dijetom i treninzima – objašnjava nam Milica.
Milica se nije izgladnjivala već je prosto smanjila porcije i izbacila nezdrave stvari. Dakle, testo, slatkiši, sokovi, grickalice za nju više nisu postojali. Uz to, u potpunosti je promenila svoj način života.

– Dan mi je izgledao ovako: ustanem u sedam sati, popijem toplu vodu sa limunom, za pola sata doručkujem, i to najčešće zobenu kašu sa medom i voćem. Potom ponovo sačekam pola sata i odem u teretanu. U prvo vreme sam tamo umela da provedem i četiri sata, a nakon toga bih pojela proteine, najčešće u vidu mesa. Meso samo obarim ili ispečem u foliji, i jedem sve osim prasetine – otkriva Milica svoj recept.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Kucanica

POPULARNO

loading...
To Top